کشاورزی
- زراعت : خاک روستا به طور نسبی مناسب و مساعد برای زراعت می باشد که از همین زمین های مساعد برای کشاورزی علیرغم عدم وجود آب کافی به نحو مطلوبی استفاده میگردد. از جمله محصولات زراعی روستا می توان به گندم، جو و برنج اشاره نمود. اهالی روستا جهت دسترسی به بازار های فروش به شهر پیربکران و فلاورجان مراجعه می کنند. برخی از محصولات نیز از طریق واسطه ها به فروش می رسند.
- باغداری: اهالی روستا در کنار زراعت به باغداری نیز مشغول می باشند که البته سهم عمده کشاورزی روستا مربوط به زراعت می باشد و سهم باغداری کمتر می باشد.
- دامداری: در روستای خوانسارک اهالی روستا به پرورش دام های کوچک و بزرگ همچون گوسفند، بره و گاو می پردازند.
صنعت
- کارگاه ها : در مجموع تعادادی کارها در سطح روسا وجود دارد که عمدتا جوشکاری، آلومینیوم سازی و … می باشند. تعدادی از اهالی روستا به این صنعت مشغول می باشند.
- کارخانه ها : وجود شرکت تهیه مواد که دارای فعالیت معدنی می باشد در نزدیک دو روستا خوانسارک و پلارت سبب جذب نیروی کار از انی روستا شده اسست و تعدادی از اهالی روستا در این شرکت مشغول به فعالیت می باشند.
خدمات
بخش خدمات در سطح روستا رده اول مشاغل را به خود اختصاص داده است و بخش زیادی از اهالی در این بخش در حال خدمت رسانی و فعالیت می باشند. از جمله مشاغل خدماتی روستای خوانسارک می توان به رانندگی، مشاغل ساختمانی، کارمندی و کارگری اشاره نمود.
صنابع دستی
شاغلین بخش صنایع دستی روستا به صنایع خانگی خصوصا قالیبافی مشغول می باشند.
مبادلات اقتصادی روستا:
مبادلات اقتصادی روستا شامل محصولات باغداری- زراعی و فعالیت های خدماتی ساده می باشد. معمولا محصولات زراعی به بازار شهرهای پیربکران، فلاورجان، درچه و اصفهان منتقل می شود. متقابلا روستاییان مایحتاج زندگی خود را از قبیل لوازم منزل، میوه و سبزی جات و ….. را از فلاورجان، درچه و اصفهان خریداری می کنند. علاوه بر آن ساکنان روستا با روستاهای اطراف در حد معاوضه و رفه نیازهای آنی محصولات زراعی و باغداری و مایحتاج روزمره مبادله یا خرید و فروش می کنند.